Timothy McNeils segernick med åtta minuter mot Söderhamns FF bäddar nu för en sista slutgiltig matchboll i division II norra.
Team ThorenGruppens fotbollsherrar är minst en poäng och 90 minuters spel från division I nästa säsong.
– Vi har allt i egna händer, men kommer förbereda oss som för vilken match som helst, konstaterade TTG-tränaren André Ghanbari efter den oerhört viktiga 1-0-segern på lördagseftermiddagen.

Det fanns spänning i luften då närmast jagande Hudiksvall hade ett 0-1-underläge i sitt bortamöte mot Bodens BK efter första halvlek. Där och då hade TTG seriesegern som i en liten ask.
Men hälsinge-laget vände snabbt på steken och när Thoren-herrarna stegade upp på Dragonens IP kvarten senare var de ovetandes om förutsättningarna.
– Jag hade förstås koll på det, men vi valde att inte fokusera på det för att störa spelarna, sa Ghanbari som fick se sitt manskap kriga matchen igenom för att spräcka Söderhamns nolla.
Ett enträget kantspel och massor av inlägg med folk i boxen lönade sig till sist när Timothy McNeil resolut knoppade in 1-0-bollen i den 82:a matchminuten. Det var TTG-anfallarens 17:e mål för säsongen.
Dessvärre ådrog han sig ett gult kort efter målet då han i euforin sparkade iväg bollen och fick sitt andra gula kort och missar nu olyckligt serieavslutningen mot Valbo nästa lördag.
TTG toppas nu norrtvåan inför sista omgången har två poäng ner till jagande Hudiksvall. Det finns många variabler som kan gå vägen, men den enklast utvägen är förstås tre poäng mot Valbo, ett lag som krigar för att undvika kvalplats till trean.
– Vi gör ingen skillnad, utan förbereder oss som vi gjort hela säsongen, vi kanske åker dagen innan, säger Ghanbari.

Matchfakta: Team ThorenGruppen FF-Söderhamns FF 1-0 (0-0)
Målen: 1-0 (82) Timothy McNeil.
Varningar, TTG: Timothy McNeil, Terje Weilj. Söderhamn: David Leander, Pontus Olsson.
Domare: Simon Svensson.
Publik: 204.
Så här spelade Team ThorenGruppen FF.
Målvakt: Ahmed Al-Fadli.
Backlinjen: Robin Åberg, Hampus Wallgren, Janne Jonsson, Terje Weijl.
Mittfält: Markus Forsmark (ut 67), Jonas Nilsson, Ludvig Brännström (ut 80).
Anfall: Said Karmouzi, Timothy McNeil, Kim Lundmark (ut 67).
Ersättare: Marek Strzelczyk (mv), Magnus Dahlin, Seif Kadhim (in 67), Edwin Ekholm (in 67), Daniel Larsson, Abdi Hussain, Robin Arestav (in 80).