Här är en glädjande nyhet för Team ThorenGruppens innebandyherrar.
Peter ”Peppe” Reinholdt förlänger kontraktet för nästa säsong.
– Beslutet har växt fram och jag känner en enorm revanschlust, konstaterar 26-åringen.

Det är ingen hemlighet att lokalkonkurrerande IBK Dalen försökte locka till sig Reinholdt till SSL-spel till nästa säsong och för att hålla dörren öppen valde TTG-forwarden att utnyttja sin option i kontraktet med ThorenGruppen.
Men i slutändan valde ändå Ersboda-fostrade Reinholdt att stanna i allsvenskan.
– Jag trivs extremt bra i laget och även om fjolåret blev en besvikelse på många sätt så känns det som vi har något spännande på gång inom klubben som jag vill vara en del av. Ju mer jag funderat så har jag känt att min fjolårssäsong var en besvikelse och att jag vill revanschera mig till nästa år, konstaterar han och tilägger.
– Det som lockar är fortfarande spel i SSL, men vi har ett lag som är kapabla att ta oss dit.
ThorenGruppen har i och med Reinholdts kontraktsförlängning i dagsläget 19 (!) kontrakterade spelare klara inför nästa säsong med fem (!) nya spelare i truppen; Wiktor Johannesson (Sandvikens AIK), Johan Larsson (IBK Dalen), Adam Hansson (RIG Umeå), Rasmus Andersson (RIG Umeå) och Adam Berglund (IBK Dalen).
Sportchefen Janne Lundkvist  är nöjd med truppbygget så här långt.
– Det känns som en riktigt stark och spännande trupp som är välkomponerat i alla lagdelar, konstaterar han och aviserar att det finns några tröjor till att fylla.
– Vi letar fortfarande ett par forwardsalternativ och hoppas givetvis också att både Andreas Carlbom och Fredrik Ottosson stannar kvar hos oss.