Team ThorenGruppens innebandyherrar musklar upp i ledarorganisationen.
Nu är Pär ”Siken” Sikström klar som assisterande tränare till Tomas ”Bullen” Hugosson-Wallgren.
– Det känns jättespännande och jag ska försöka vara de extra ögon som behövs, konstaterar 49-åringen.

Sikström har ett långt innebandyförflutet, inte minst som ledare för Umeå City IBK:s framgångsrika P98-kull som vann ett par SM-medaljer.
De sex senaste åren har han verkat inom IBK Dalens organisation på alla nivåer där han de två senaste säsongerna verkar i IBK Dalens damlag i Svenska Superligan.
–    ”Siken” är en spännande tränare med höga ambitioner, han känns hungrig och beredd att offra den tid och engagemang som krävs för den här nivån plus att han kommer bidra och komplettera mig med vissa delar i spelet som han brinner för, säger ”Bullen”.
Nu kliver han in i en ny kostym och ställer sig i ett herrbås på allsvensk nivå den här säsongen.
Själv ser han fram emot konstellationen tillsammans med Hugosson-Wallgren.
– Jag har hunnit samla på mig erfarenhet efter mina år inom sporten och förhoppningsvis kan jag bidra med något. Framförallt tror jag att jag kan bli de extra ögon som behövs för att styra detaljerna i spelet. Men också bli en extra resurs till spelarna, säger ”Siken” som själv också har en bred idrottsbakgrund där han också – när det begav sig- var en av bandypionjärerna här i stan med aktivt spel i Umedalens IF och Umeå Bandysällskap.
Innebandysporten kom han i kontakt med när barnen började spela.
– Sedan dess har jag hängt kvar, det är som en livsstil och det är en sport som du aldrig kan slappna av i, det är aldrig lugnt och det är det som tilltalar mig, säger Sikström som till att börja med finns med den här säsongen.
– Vi har inte pratat längre än så. Det är seriepremiär på söndag och det här blev klart igår. Vi får utveckla det här under säsongen, men det ska bli enormt roligt och en härlig utmaning i en spännande klubb.