Team ThorenGruppens innebandyherrar har gjort klart med en viktig kugge inför nästa säsong.
TTG-herrarna vann kampen om meriterade fystränaren Lars-Gunnar Skoog.
– Jag tycker att ThorenGruppen och Raja Thoren har ett intressant koncept både inom idrotten och företaget och det ska bli kul att jobba med ett innebandylag igen, säger Skoog.

Skoog, ett välkänt namn inom fysisk träning, har en meritlista inom branschen som inte bockas av på en post-it-lapp.
Det krävs ett par A4-sidor för att dokumentera hans erfarenhet på området.
– Jag har i huvudsak arbetetat med fotbollen de sista 15 åren, men jag verkade också på innebandysidan med Umeå City under några år på 90-talet och sporten har ju utvecklats enormt sedan dess, både spelmässigt och fysiskt, säger Skoog som också till vardags jobbar som gymnastiklärare och med sin bakgrund som gammal elitlöpare vet han vad som krävs på elitnivå.
Han var fystränare under Umeå IK:s fotbollsdamers storhetstid under 2000-talet och har även verkat i Umeå FC och hann också med ett gästspel under Tyresö FF:s korta, men intensiva framgångsera.
På måndag träffar han spelartruppen och då sparkar också en tuff försäsong igång där slutgiltiga målsättningen är att nå Svenska Superligan drygt elva månader senare.
Skoog kommer se till att TTG-truppen är redo.
– Jag kommer testa de till en början så jag får en bild av deras styrkor och svagheter, men jag har tydliga mål med vad jag vill uppnå för status, både individuellt och som lag, säger Skoog.