Team ThorenGruppens innebandyherrar fortsätter att bygga ett slagkraftigt lag inför allsvenskan.
Nu har klubben tecknat kontrakt med SSL-meriterade forwarden Christian Larsson.
– Det känns enbart positivt att skriva på för en klubb som storsatsar, säger han.

ThorenGruppens lagpussel inför nästa säsong har snart de flesta bitar på plats och en viktig ”bit” blev klart i och med att Dalen-forwarden Christian Larsson signerade ett två-årskontrakt med TTG och blev därmed klubbens sjunde nyförvärv där Christian också kunde glädja sig åt att brodern Johan Larsson sedan tidigare skrivit på för ThorenGruppen.
– Det är kul att vi får fortsätta spela tillsammans, säger Christian som också spelade tillsammans med brorsan i IBK Dalen.
Larsson kom till Umeå och IBK Dalen från jämtländska Hammerdal inför säsongen 2012/13 och har på tre säsonger i Svenska Superligan noterats för 74 matcher där han svarat för 27 poäng, fördelade på 17 mål och 10 målgivande passningar.
Men Christian Larsson har ett förflutet med spel i TTG sedan säsongen 2010/2011 då han noterades för åtta matcher i division I.
Nu hoppas han ta nya steg i utvecklingen i Team ThorenGruppen.
– Det känns helt rätt att spela med klubben igen, de satsar hårt och jag vill gärna vara med och bidra på den resan, säger Larsson.
Sportchefen Janne Lundkvist har nu värvat inte mindre än sju (!) spelare inför nästa säsong varav tre är beprövade kort som spelat för ThorenGruppen förut där Larsson är ett namn liksom återvändande Jocke Lundberg (KFUM Örebro) samt Wiktor Johannesson (Sandvikens AIK).
– Det är tryggt, vi vet vad vi får och vad de kommer att bidra med både på och utanför banan, säger Lundqvist som också förutom nämnda tre också kan räkan in Adam Hansson (RIG Umeå), Rasmus Andersson (RIG Umeå), Adam Berglund (IBK Dalen) samt Johan Larsson (IBK Dalen).