Team ThorenGruppens innebandyherrar bygger för framtiden.
Nu har man gjort klart med RIG Umeås 18-åringar Rasmus Andersson och Adam Hansson.
– Vi är oerhört nöjda att vi i hård konkurrens med flera SSL-klubbar lyckade knyta till oss två så pass lovande talanger, säger Janne Lundqvist i sportkommittén.

ThorenGruppens målsättning är att spela i Svenska Superligan och efter söndagens 12-10-debacel mot Wibax Piteå är chanserna minimala att nå SSL-kvalet med blott en omgång kvar att spela av årets allsvenska.
Då är det desto mer glädjande att TTG bygger vidare inför nästa säsong och de senaste veckorna har klubben lyckats knyta fast trion Erik Ställ, Jakob Arvidsson och Niklas Fransson.
Nu kan man även räkna in Gimonäs- respektive Hörnefors-fostrade Adam Hansson och Rasmus Andersson de två kommande åren.
Duon som går på innebandygymnasiet i Umeå och de tre senaste säsongerna per automatik tillhört RIG Umeå väljer nu att gå vidare med allsvenskt spel i Team ThorenGruppen SK.
Talangduon ligger etta och tvåa i RIG:s interna poängliga den här säsongen där Adam Hansson producerat 27 poäng, fördelade på 10 mål och 17 målgivande passningar tätt följt Rasmus Andersson som svarat för 23 (16+7).
En prestigevärvning som heter duga och dessutom skedde i hård konkurrens med flera SSL-klubbar.
– Jag tror jag kommer utvecklas mest här och att klubben både tror på mig och satsar hårt för att nå Svenska Superligan känns helt rätt för mig, konstaterar backen Rasmus Andersson.
Adam Hansson, en stark tvåvägscenter, har samma tankegångar.
– ThorenGruppen känns bra för min utveckling och eftersom jag tränat med klubben under en längre tid så känns det naturligt, konstaterar Hansson.