Mikael Lundström

Endast en poäng på säsongens tre inledande hemmamatcher.
Lagkaptenen Victor Öberg vill nu ändra på statistiken.
– Smekmånaden är över, nu måste vi ta tag i det här på allvar, konstaterar han inför söndags-mötet mot Gävle GIK.

Team ThorenGruppen har i upptakten av allsvenskan inte fått den önskade poängeffekt man kanske önskat sett till lagets kvalitet.
Sist mot Täby gjorde laget 10 (!) framåt, men lämnade ändå Exel Arena utan poäng.

Det är alltjämt det defensiva spelet som spökar. ThorenGruppen lämnar ingen oberörd och det händer onekligen saker kring laget.
Framåt har laget stundtals varit briljanta, medans defensiven lämnat en hel del övrigt att önska.

Lagkaptenen Victor Öberg hymlar heller inte om det ramlar in för många bollar bakåt.
Vi gör i alla fall tillräckligt med mål framåt för att vi borde vinna matcherna, men försvarsspelet har inte varit bra, så är det, säger Öberg ärligt och tillägger:
– Sedan har vi fått jaga i underläge i princip i varje match och det blir jobbigt.

Fem matcher har gett fem poäng varav en ynka pinne är facit på de tre inledande matcherna i hemmaborgen Exel Arena. Då ska vi ändå betänka att Öberg&Company producerat 40 (!) mål, ett snitt på åtta gjorda mål per match.
Smekmånaden är över för oss nu, det tar alltid tid att spela ihop massa nya spelare och vi har varit lite trevande. Men nu borde vi blivit varm i kläderna. Vi hade ett snack i måndags och lovade varandra att ta tag i vissa saker, det kändes positivt och träningarna därefter har varit bra, berättar kaptenen inför söndagens hemmafight mot serieledande Gävle GIK.

Den klassiska godtemplar-klubben har tagit 13 av 15 poäng i säsongsinledningen och toppar allsvenskan som nykomlingar.
Victor Öberg och Team ThorenGruppen är redo för utmaningen.
– De åkte ju ur serien för två år sedan och sedan dess har jag inte så bra koll på dem. Men gör vi det vi ska så vinner vi matchen, menar Öberg.

ThorenGruppen kommer till spel med i stort sett hela laget där dock laget drabbats av en jobspost på backen Emil Johansson som brutit fingret. Daniel Jernberg är också indisponibel efter fjolårets korsbandsskada.

Matchen spelas, kl.17.00 på Exel Arena på söndag.
För er som inte kan se matchen på plats kan ni för 50 kronor följa den live via webbsändning på; //teamthorengruppen.solidtango.com/