Team ThorenGruppens herrar har kommit in på upploppet i allsvenskan.
Tre matcher återstår och redan på söndag väntar grundseriens sista och extremt viktiga hemmamöte mot Salems IF.
– Inställning och fokus är nyckelfaktorerna, konstaterar TTG-tränaren Thomas Hugosson-Wallgren.

ThorenGruppen ligger just efter 19 (!) omgångar exakt på den position man jagat sedan första omgången, det vill säga som ett av de fyra lagen som gör upp om SSL-biljetten till nästa säsong.
Det tog nästa hela serien innan ThorenGruppen klättrade upp på ”rätt” sida strecket och där vill man förstås ligga kvar.
Salem väntar hemma i Exel Arena på söndag sedan väntar i tur och ordning Wibax Piteå och i serieavslutningen Sandviken.
Det blir som ett race in till mållinjen och för TTG-herrarna handlar det om att fokusera på nuet, det vill säga söndags-fighten mot förorts-laget Salem.
– Vi förlorade en hysterisk match med 12-10 i höstas och det är ett fysiskt spelande lag som gör många mål, så det kommer bli tufft, spår TTG-basen och vidareutvecklar sin matchtes:
– Vårt signum de senaste matcherna har varit defensiven som vi själva känner att vi fått ordning på. Det vill vi fortsätta med, men ändå fortsätta jobba med aggressiviteten framförallt på egen planhalva. Absolut viktigast är ändå hur vi kan fokusera på uppgiften ochg det enda vi kan påverka är vår egen inställning och det är de två faktorerna som gett oss sju raka segrar.
Inför Salems-mötet tvingas Hugosson-Wallgren undvara centern Fredrik Ottosson som dras med en vadskada. Peter Larsson kommer inte heller till spel med ett krånglande knä.

Matchen på söndag startar, kl.16.00 på Exel Arena och för er som inte kan se matchen på plats följer ni den gratis via vår webbsändning på; //teamthorengruppen.solidtango.com/

Så här formerar Team ThorenGruppen sitt lag mot Salem.
Målvakter: Erik Ställ (Niklas Ivarsson)
Förstafemman: Emil Johansson, Victor Öberg, Jesper Fransson, Peter Reinholdt, Fredrik Edholm.
Andrafemman: Mattias Hedlund, Jesper Berglund, Johan Bergstrand, Max Wahlgren, Andreas Carlbom
Tredjefemman: Andreas Holmgren, Johan Alm, Peder Viklund, Jakob Arvidsson, Niklas Fransson.
Ersättare: Mikael Eriksson, Andreas Berglund, Daniel Jernberg.