Goda samarbetspartners är en förutsättning för alla idrottsföreningar.
Nu har Team ThorenGruppen SK fått ännu en stark partner i form av Trendy Group.
– ”Thoren” är en förening som utvecklas i rask takt. Vi vill vara med på den resan, säger Trendy Groups ägare Pia Jonsson.

Trendy Group är ett företag som funnits i Umeå sedan 2011. I maj 2015 tog Pia Jonsson över och nu har hon tecknat ett avtal med Team ThorenGruppen SK.
Företaget, som nyligen flyttat in i nya lokaler vid Beijer på Grubbe vid Vännäsvägen, är specialister på allt inom tryck och brodyr och det är precis det som Trendy Group ska hjälpa ThorenGruppen med.
– Det känns bra att ett så stort företag och framgångsrikt lag vill ha samarbete med oss. Vi har fått en god, personlig relation till klubben och det känns bra att få synas på deras matchkläder, säger ägaren Pia Jonsson, och fortsätter:
– På kort tid har nästan alla idrottsintresserade i Umeå fått kännedom om ThorenGruppen eftersom att det gått så bra för lagen. Det är en förening som utvecklas i rask takt och det känns spännande att få haka på den resan, säger hon.
ThorenGruppens kanslichef Tomas Hugosson Wallgren är givetvis väldigt nöjd med den nya samarbetspartnern.
– Det är ett jättebra avtal och det känns kul att Trendy Group väljer att tro på vår spännande idrottsatsning som innefattar både fotboll och innebandy, säger han.
– Just nu utmanar vi verkligen här i staden i två av de största sporterna och vi är tacksamma att Trendy Group väljer att vara med på den här resan med oss, säger han.