Team ThorenGruppen gick till uppehåll med två raka segrar.
Sex poäng som gett råg i ryggen och visst ”hopp” för framtiden.
Ikväll träningsmatchar TTG-herrarna mot SSL-laget och stadskollegan IBK Dalen med provspelande Lockerud-duon Isak Stöckel och Oscar Persson i truppen.
– De får chansen att visa vad de kan, säger tränaren Thomas Hugosson-Wallgren.

Dalen har ett helt koppel med spelare borta på VM i Göteborg däribland norska storstjärnan Ketil Kronberg liksom tjeckiska trion Milan Tomasik, Patrik Suchanek och Martin Tokos.
TTG kommer till spel med i stort sett hela truppen bortsett från sin egen VM-spelande back Jonas Thomsson som har dubbla pass och spelar för Estland.
– Målsättningen med matchen är att bibehålla matchtempot så vi inte tappar det då vi har en toppmatch innan jul. Vi vill hitta utvecklingspunkter i vårt försvarsspel och verkligen sätta det på prov för att kunna utveckla den biten under fortsättningen av säsongen. Vi kommer också ge mycket matchtid till de spelare som kommit tillbaka från skador eller fått sporadiskt med speltid, säger Hugosson-Wallgren.
Här är Team ThorenGruppens trupp till mötet med IBK Dalen, kl.17.30 på Udominate Arena.
Backar: Emil Johansson, Viktor Öberg, Jesper Berglund, Mikael Eriksson, Johan Alm, Andreas Holmgren.
Centrar: Fredrik Ottsson, Johan Bergstrand, Peder Viklund
Forward: Peter Larsson, Jesper Fransson, Daniel Jernberg, Peter Reinholdt, Fredrik Edholm, Mattias Hedlund, Isak Stöckel och Oscar Persson.