Tre matcher och tre segrar på försäsongen.
På söndag väntar den tuffaste och viktigaste när ”Slaget om Umeå” ska avgöras.
Team Thorengruppen tar sig an SSL-laget IBK Dalen i DM-finalen.
– Det blir en tuff match där vår defensiv kommer sättas under hård press, säger TTG-tränaren Tomas ”Bullen” Hugosson-Wallgren.

TTG-herrarna har inlett säsongen med tre raka segrar via 7-6 i DM-semifinalen mot Skellefteå IBK följt av två raka segrar mot finska Blue Fox där det blev 7-3 och 4-1.
Men mot IBK Dalen, tungt SSL-meriterat och än så länge störst i stan, blir det ett första kvitto på hur årets TTG-upplaga står sig.
Det står inte bara en titel på spel, det handlar också förstås om prestige mellan två hårdsatsande klubbar och ur TTG-synpunkt blir den också speciell för tre av årets nyförvärv som anslutit från just IBK Dalen. Adam Berglund och jämtlandsbröderna, Johan och Christian, kommer just från Dalen inför den här säsongen.
– Det blir förstås speciellt för den trion och förhoppningsvis kan de ge oss input om motståndet, säger ”Bullen” och ler medveten om att matchen på söndag handlar om en titel och även om det handlar om DM.
– Vi kommer att sättas på prov i vår defensiv, men det är något vi gillar och känner oss förberedda för. Vi har siktet inställt på klubbens första DM-guld och enligt mig har vi en tillräckligt bra trupp för att slå Dalen, men det handlar om hårt jobb och att vara ödmjuk för att det ska bli verklighet, säger ”Bullen”.
TTG kommer till spel med alla utom Peder Viklund (väntar på operation för knä), Joakim Lundberg (baksida lår) samt Fredrik Ottosson (vad).
Matchen spelas på söndag 30 augusti, kl.16.00 på Umeå Energi Arena.
Så här mönstrar Team ThorenGruppen sitt lag mot IBK Dalen.
Målvakter: Niklas Ivarsson (Erik Ställ)
Förstafemman: Mattias Hedlund, Rasmus Andersson – Niklas Fransson, Johan Bergstrand, Peter Larsson.
Andrafemman: Adam Berglund, Johan Alm – Peter Reinholdt, Wictor Johannesson, Johan Larsson.
Tredjefemman: Jesper Berglund, Emil Johansson – Christian Larsson, Jesper Fransson, Jakob Arvidsson.
Ersättare: Victor Öberg, Adam Hansson.