På transferdagens sista skälvande timmar agerade Team ThorenGruppen.
Mora-forwarden Max Wahlgren är redo att leverera i sin nya klubb.
På lördag debuterar han i hemmamötet mot Järfälla IBK.
– Jag spelar för att vinna och det var därför jag kom hit, konstaterar nye TTG-forwarden.

23-årige Wahlgren blev en värvningsbomb i innebandy-Sverige när han med bara några få timmar kvar innan ”butiken” stängdes skrev på för TTG resten av säsongen.
– Det fanns ingen betänketid, det blev snabba ryck och jag ville hit för att hjälpa till att vinna. ThorenGruppen kan fortfarande uppnå någonting den här säsongen och det underlättade ju massor att jag bott i Umeå i fyra år och har ett stort socialt kontaktnät kvar, konstaterar Wahlgren som efter tre år på Riksinnebandygymnasiet och en IBK Dalen-säsong (2010/11) har en naturlig koppling till björkarnas stad.
– Även om jag alltid spelat mot ThorenGruppen så har jag alltid haft polare i laget och nu ska det bli extremt kul att spela i samma lag, säger Wahlgren.
I måndags gjorde han sin första träning med laget. På lördag debuterar han mot Järfälla IBK.
Han är spelsugen efter en tuff säsong för sitt KAIS Mora.
– Det har varit tufft och segt där både jag och laget kom snett in i SSL som nykomlingar. Jag är inte heller nöjd med mitt spel, det är först på slutet jag hittat en bättre nivå och på de sista tio matcherna har jag lyckats snitta två poäng per match, säger Wahlgren som kommer till ett hysteriskt formstarkt TTG.
Laget har radat upp fem raka segrar och 3-0-vinsten senast mot serieledande Gävle GIK sända rejäla signaler, inte minst målvakten Erik Ställ som stängde igen buren totalt.
Det skiljer nu bara tre poäng upp till kvalstrecket för TTG-herrarna och att lördagsmötet mot Järfälla är viktigt är ett understatement.
Max Wahlgren hoppas kunna bidra nu när positioneringen börjar på allvar.
– Jag hoppas jag kan bidra med lite rutin när det drar ihop sig i matcherna och i de avgörande ögonblicken. Men i grunden är det alltid hårt jobb som gäller, konstaterar nye TTG-forwarden.

Lördagsmatchen mot Järfälla IBK spelas, kl.16.00 på Iksu Sportcenter och för er som inte kan se matchen på plats följer ni den gratis via vår webbsändning på; //teamthorengruppen.solidtango.com/