Seriesegern är redan fixad. Men Team ThorenGruppen tänker inte lägga sig på latsidan.
Under de två sista matcherna ska kvalformen slipas.
– Vi är revanschsugna efter förlusten senast, säger den spelskicklige backen Adam Berglund. 

Matchen på söndag mot Balrog är Team ThorenGruppens sista hemmamatch i grundserien. Hittills är det bara Strängnäs som luggat TTG på poäng på hemmaplan – och den matchen spelades på en tillfällig hemmaplan i form av Iksu Sportcenter.

– Jag vet inte varför, men jag tror det är en undermedveten trygghet som gör att vi spelar ut lite extra här på hemmaplan och det är därför vi är så hemmastarka, säger Adam Berglund, som efter förlusten senast har siktet inställt på att göra en kanonmatch mot Balrog:

– Känslan är bra, och det känns som att vi har en revanschlusta efter den snöpliga förlusten mot Järfälla, säger ”Adde”.

Adam Berglund är van med matcher som gäller mycket och har mycket slutspelsvana från tiden i IBK Dalen. Därför är han en av de som ser extra mycket fram emot det kvalspel som väntar runt hörnet.

– Ja, det stämmer. Självklart ser jag fram emot det. Jag tror de flesta vill spela matcher av stor betydelse så det känns fantastiskt roligt att ha det framför sig, säger han.

Han kom till laget från Dalen inför i år och värvades bland annat just för sin rutin av tuffa, täta matcher.
Hittills är han nöjd med debutsäsongen i det nya laget.

– Säsongen för laget har ju hittills varit kanon och bättre ska det bli. Personligen har den varit okej. Det är svårt att hitta rätt direkt i ett nytt lag med nytt tänk, men det har blivit bättre och bättre under resans gång. Jag har trivts grymt bra i laget sedan dag ett, och det känns som en av våra styrkor inför stundande kval – att vi verkligen har kommit ihop bra som lag.

Avslutningsvis bjuder Berglund på en tippning, och han har även ett löfte till de som kommer till matchen på söndag…

– Jag tippar på en stabil vinst med 8-2 och hoppas på att vi kan bjuda på mycket fest i anfallszon.

Missar du matchen kan du som vanligt följa den via vår webbsändning.

13.00 startar matchen på Umeå Energi Arena.