Team ThorenGruppen har spelat elva seriematcher.
I morgon är det vinna-eller-försvinna som gäller när IFK Luleå väntar i Svenska cupen.
TTG-målvakten Achmed Al-Fadli är redo.
– Det kommer bli högt tempo med mycket kamp, men jag tror det kommer gynna oss, säger 24-åringen.
ThorenGruppens fotbollsherrar har en kort historia och cupmötet på onsdagkväll kan vid segern rendera i allsvenskt motstånd i nästa runda. Men först och främst ska division I-laget Luleå betvingas och det är en uppgift tuff som någon då IFK-kamraterna ligger på en fjärdeplats i norrettan med blott en förlust på nio spelade matcher.
Achmed Al-Fadli och TTG kommer få bekänna färg, men har fördelen av att få prestera som underdog.
Ni har ett tight spelschema just nu, hur hanterar ni det?
– Precis, vi har ett väldigt tight schema med många matcher. Men det tycker jag är positivt, speciellt när vi har en sådan bred trupp. Det är fight om varje plats, ingen vill missa någon träning och alla vill verkligen spela. Enligt mig själv så spelar det inte så stor roll vilka spelare vi har på banan, alla går ut enade och vill visa att man hör hemma i startelvan.
Hur analyserar du annars lagets insats hittills under säsongen?
– Våra insatser har varit väldigt positiva, vi har enbart en förlust och tre oavgjorda matcher. Det är enligt mig otroligt starkt. Förlusten mot Härnösand är vår enda plattmatch. Men vi har ett otroligt härligt gäng och vi är som en liten familj som tar hand om varandra. Vi krigar tillsammans och förlorar tillsammans.
Ni har snart spelat halva serien, hur går dina tankar inför höstsäsongen?
– Kan vi bara ta de här nio poängen som kvarstår innan uppehållet så tror jag vi kommer få en enorm ”boost” inför hösten och då kan vi på allvar utmana om seriesegern. Bara vi får ha alla spelare skadefria så ska vi visa alla vad vi går för. Mitt och lagets mål är självklart att vinna serien.
Din egen insats i målet har renderat i näst minst insläppta mål så här långt, det kan du inte direkt vara missnöjd med?
– Ja det känns faktiskt riktigt konstigt om jag ska vara helt ärlig. Jag spelade med Mariehem SK förra året och då var det tuffa tider med många insläppta mål, även fast formen var på topp för mig egen del. I år har jag höjt mitt spel och jag spelar dessutom med ett lag som verkligen håller i hop. Spelarna litar på mig till hundra procent och jag rent ut sagt älskar när det är så. Jag har mina lagkamrater att tacka för att vi har näst minst mål insläppta i division II-spelet. Vi gör det här tillsammans och släpper vi in ett mål är det inte bara jag utan hela laget. Samma sak gäller när vi gör mål fram, det må vara Timmy eller Marc som gör mål, men alla känner sig inblandade, till och med jag som är målvakt.