Team ThorenGruppen FF har börjat formera truppen inför division II-spelet.
Två viktiga pusselbitar har fallit på plats i lagbygget då Mariehems SK-duon Robin Arestav och Kim Lundmark valt att skriva kontrakt med TTG.
Mariehems-produkten Arestav, med förflutet i norska Rangstad, Hammarby TFF och Umeå FC, har de två senaste säsongerna producerat 29 (!) mål för Mariehems SK i fotbollstvåan.
27-åringen blir ett viktigt tillskott i lagets satsning.
– Det känns som en seriös satsning och jag tror mycket på det här laget, jag tycker helheten känns intressant, säger Arestav.
– Robin är en notorisk målskytt och har bara egenskaper i straffområdet som vi kommer att behöva. Han kommer dessutom med sin karaktär och inställning bli enormt viktigt, säger tränaren och sportchefen André Ghanbari som också kan glädja sig åt att den andra MSK-anfallaren Kim Lundmark, som gjorde 18 mål för klubben säsongen 2013, även han valt att skriva på ett avtal för kommande säsong.
Men fyra MSK-säsonger i bagaget byter nu Gimonäs-fostrade Lundmark tröja.
– Det var aldrig någon tvekan från min sida, jag tycker det känns hur spännande som helst med den här satsningen som ThorenGruppen gör och jag tvekade inte en sekund att hoppa på det här tåget, säger Lundmark.
– Kim är en skickligt lagd forward med bra blick för spelet och som är skicklig offensivt, en funktionell spelare vi kommer få stor nytta av, säger Ghanbari.
TTG-truppen, med 13 spelare från fjolårets Tegs-lag, spetsas nu alltså ytterligare i och med MSK-duons påskrifter.
– Det känns skönt att vi lyckats knyta till oss två så etablerade spelare, säger Ghanbari.