I solskenet på Norrmjöle golfbana avslutades årets säsong även för Team ThorenGruppens partner-nätverk. Efter ”inskjutningen” på rangen så tog Klubbchef Curt Söderström och marknadschef Joakim Ekblom tag i taktpinnen med genomgång av dagens tävlingsform och utdelning av varsin goodie-bag till deltagarna, stort tack till Leif och Åke på Z-profil som både förgyllde med sin närvaro och till det välfyllda prisbordet!

 

Efter 18 hål i solsken så hade vi vinnare både i längsta drive och närmast hål (grattis Henrik Ekblom!) samt vinnare i lagtävlingen då vi gratulerar Leif, Peder, Christian och Andreas som var starkast denna eftermiddag.

bild 3

 

Prisbordet var bra, nästan lika bra som maten som Hjördis i köket hade lagat åt oss och jag kunde skönja att dom flesta inblandade var nöjda med sina priser. Efter det obligatoriska segertalet av Leif från segrarna så var det fika innan vi rundade av denna varma sommarkväll och drog oss hem, stort tack till alla som närvarande men en extra blomma till Thomas från TMG och Bo från Storseglet som hade tagit sig hit ända från Laholm respektive Göteborg.

 

Nu tar nätverket sommarledighet och kommer tillbaka till hösten igen, jag vill passa på att tacka för ett fantastiskt år med flera lyckade träffar, middagar och matcher tillsammans med er.  Vi har vuxit så det knakar och det kommer vi fortsätta göra då vi redan nu har några ”nyförvärv” i nätverket som kommer att avslöjas på nästa nätverksträff.

 

Har ni några funderingar eller feedback ni vill delge oss så tveka inte att maila ttgpartners@thorengruppen.se