Efter en jämn första halva av matchen så kunde Team Thorengruppen tillslut ta en komfortabel 4-0-seger borta mot Notvikens IK.
Team Thorengruppen tog tre sköna poäng mot Luleå-laget efter klara 4-0. Och stor matchhjältinna blev Hanna Boubezari med sina två mål för dagen.
– Jag tycker hela laget gör en riktigt bra insats mot ett svårspelat Notviken, säger tvåmålsskytten Hanna Boubezari.

Det brukar vara svårt att åka upp till Norrbotten och Luleå och hämta hem tre poäng. Detta skulle till en början också vara en tät och jämn match där första halvleken bjöd på få klara målchanser för bägge lagen. Ett mål skulle dock falla och detta efter att Hanna Boubezari satt pannan till och 0-1 mitt i halvleken. Ett resultat som höll sig till pausvila efter chansfattig och avvaktande halvlek.
Efter pausvilan rivstartar gästerna när Boubezari återigen är framme med pannan och 0-2. När sedan Linnea Tiensuu gör 0-3 med 20 minuter kvar så är Notviken ett besegrat lag. Ett mål till skall falla på Tunavallen innan slutsignalen. Denna gång är det den numera vana måltjuven Mikaela Sjödin, som direkt ifrån hörnflaggan snyggt rundar av en väl genomförd insats av samtliga damer i TTG.
Matchfakta; Notvikens IK-Team ThorenGruppen 0-4 (0-1)
Målen: 0-1 (22) Hanna Boubezari, 0-2 (48) Hanna Boubezari, 0-3 (71) Linnea Tiensuu, 0-4 Mikaela Sjödin.
Varningar, Notvikens IK: -. TTG: -.
Domare: Mårten Larsson, Luleå.