Team ThorenGruppen är tillbaka i verkligheten efter en drömvecka i Turkiet.
Imorgon väntar match mot Boden på ett nyskottat Umeå Energi Arena.
– Jag har stora förhoppningar på matchen, säger tränaren André Ghanbari.

Beslutet att spendera en vecka i Turkiet på träningsläger behöver Team ThorenGruppen knappast ångra.
Vädret var strålande, hotellet över all förväntan, och de perfekta gräsplanerna gav Team TG ett försprång i processen att komma igång med spelet på fullstor plan.

– Resan var jättenyttig för oss och det var ett riktigt bra läger. Vi tar kliv som grupp som inte går att ta på några andra sätt än att vara på läger. Att bo tillsammans en hel vecka och träna två pass per dag är guld värt i det skede som vi är i, säger Ghanbari, som också hann med en hel teoripass mellan varven:

– Det är fortfarande grunder i det taktiska vi behöver sätta. Vi behöver få kontroll på rörelsemönstret och hur vi ska förhålla oss till varandra. Taktiken är ny även för de som var med ifjol, och det tog tid ifjol innan det ”satt” och det kommer det att göra i år igen, säger han.

Snön som legat tung över Umeå Energi Arena över vintern skottades bort i dagarna och imorgon kl 14.00 spelas säsongens första match på det nylagda konstgräset. Fjolårskollegan Boden står för motståndet och Ghanbari ser fram emot en tuff, fysisk match.

– Jag har stora förhoppningar på matchen även om resultatet inte är så viktigt. Men jag vill gärna se att våra rörelsemönster i försvar och anfall börjar sätta sig. Boden är ett erkänt välorganiserat lag som är fysiskt starka. Vi spelade två tuffa matcher mot Boden ifjol och det blir garanterat tufft imorgon också, säger han.

Tufft blir det också för de tappra som tänkt sig till läktarplats imorgon. Men vi från webbredaktionen tipsar om varma filtar, tjocksockar och en stor kaffetermos. Dessutom hoppas vi på värmande fotboll från grabbarna i Team ThorenGruppen SK.

Välkomna till Umeå Energi Arena kl 14.00!