Team ThorenGruppen-tränaren André Ghanbari har fått se sitt nya lagbygge leverera.
Serieledning efter sju omgångar och i morgon väntar Bodens BK på Gammliavallen.
– Ett av få lag vi förlorat mot den här säsongen, vi vet vad som väntar och vad som krävs, säger han.

TTG-satsningen har slagit väl ut hittills i säsongsupptakten där lagbygget så här långt visat sig vara massivt och långt ifrån byggt av paper-maché.
Förra helgens seriefinal mot Hudiksvall blev säsongens första poängtapp för Team ThorenGruppen FF efter en sen hemmakvittering.
I morgon eftermiddag väntar en ny duvning när historiskt sett erkänt starka Bodens BK äntrar Gammliavallen med forne och Umeå FC-tränaren och Umeå-fotbolls-initierade Stuart Gibson som tränare.
Det skiljer sex poäng mellan lagen där TTG toppar norrtvåans tabell efter sju omgångar.
– Boden har kommit igång och har både en god kvalité i truppen samtidigt som de har en stark spets och är ett av få lag vi har förlorat mot under året. Jag tror det blir en match med hög intensitet, säger Ghanbari som fått en ´lysande start med sitt nykomponerade lag.
Sju spelade matcher så här långt och serieledning är knappast något att klaga på?
– Nej verkligen inte.Vi har dessutom spelat mot tvåan, trean och fyran i tabellen på bortaplan och tagit sju av nio poäng.
Du valde ju att bygga vidare på en stomme från Teg kryddat med Umeå-talanger från andra klubbar inför säsongen. Är du nöjd med hur du fått ihop truppen?
– Ja,absolut. Det var en av de stora fokuspunkterna för oss inför säsongen då vi visste att halva gruppen skulle vara ny och att det skulle krävas tid att få ihop det både på och utanför plan. Därför samlade vi över 90 procent av gruppen för träning redan i december och har arbetat aktivt för att skapa en god sammanhållning.
Vad har överraskat mest på dig så här långt?
– Att vi håller motståndarna borta från målchanser till stor utsträckning, vårt försvarsspel har varit lysande.
Har du upplevt något som varit mindre bra?
– Det är viktigt att kunna hitta delar att förbättra även under framgång. Vi är tillfreds med mycket, men det är inte på den nivån vi vill vara. Vi vill kunna säga att vi är väldigt starka på vissa saker.
Nu väntar en intensiv period framöver med massor av matcher med bland annat spännande motstånd i Svenska Cupen mot division I-laget IFK Luleå och vid seger väntar allsvenska motstånd. Hur går dina tankegångar fram till sommaruppehållet?
– Starten på säsongen är alltid viktig, men den här perioden som kommer skulle jag säga är väldigt avgörande för serien. Det är tajt med matcher och svåra motståndare. Det är nu vi hoppas att truppens bredd ska betala av sig och att vi lyckas hålla i höga prestationer genom varje match. Svenska Cupen blir roligt och vi känner att möjligheten till avancemang är ganska bra, vi slår ur underläge och det gör oss ännu starkare.

Matchen mot Bodens BK spelas i morgon lördag 23 maj, kl.16.00 på Gammliavallen.
För er som inte kan se matchen på arenan kan ni bänka er framför datorn eller mobilen och följa matchen via vår webbsändning; SE MATCHEN HÄR >>

Så här spelar Team Thorengruppen FF i morgon:
Målvakt: Ahmed Al-Fadli.
Backlinjen: Seif Kadhim, Jonathan Jonsson, Magnus Dahlin, Björn Söderström,
Mittfält: Robin Åberg, Ludvig Brännström, Jonas Nilsson.
Anfall: Marc Saliba, Timothy McNeil, Kim Lundmark.
Ersättare: Marek Strzelczyk (mv), Patrik Forsgren, Jonas Karlsson, Adbi Hussain, Robin Arestav, Daniel Larsson, Martin Bjuggstam.