I morgon smäller det.
Då är det dags för Team ThorenGruppen FF:s historiska seriepremiär i division II-fotbollen.
– Det ska bli roligt och spännande att se vart vi står i skarpt läge, säger TTG-tränaren André Ghanbari.

ThorenGruppens fotbollsstasning efter övertagandet av Tegs SK för några månader sedan står nu inför första officiella tävlingsmatchen i föreningens korta historia.
Bergnäsets AIK väntar på Gammliavallen, kl.15.00 i morgon.
– Vi känner oss starka, tror på vårt spel men också på att vi kan vinna matcher på flera olika sätt. Vi vet att vi kommer växa under säsongen och strävar efter att ha tålamod i allt vi gör. Både på plan där vi vill ha tålamod i vår speluppbyggnad och försvarsspel men också att hitta harmonin i truppen i tron på det vi ska uträtta.
Nu finns ingen återvändsgränd och eller reträttvägar längre.
Försäsongsträningen är slut och smekmånaden är över. Nu väntar 26 tuffa fighter i norrtvåan från 11 april till 10 oktober.
– Nu när det dessutom är mycket nytt i föreningen och många nya spelare så krävs det insatser för att få ihop allt. Inte bara från ledare utan även från föreningsanvariga och inte minst spelarna, konstaterar Ghanbari.
ThorenGruppen är så förberedda som det går att vara i den här landsänden av Sverige.
– Med de förutsättningar som finns för fotbollslagen i den här staden så blir man tidigt medveten att du aldrig riktigt känna dig helt klar med förberedelserna för säsongen när det nalkas premiär. Försäsongen må vara lång, men perioden på stor plan blir lite för kort. Så sent som för en och en halv månad sedan så tränade vi fortfarande Futsal i hallar runt om i stan, säger Ghanbari.
Matchen spelas, kl.15.00 på Gammliavallen och klipper ni ut och tar med er matchannonsen i Västerbottens Kuriren och Folkbladet bjuder matchsponsorn Hair and Care på fri entré.
För er som inte kan ta er till arenan och se matchen live kommer matchen att webbsändas på; ///teamthorengruppen.solidtango.com

Här kan ni se senaste nytt inför säsongen i Västerbottens Kurirens webb-magasin ”Avspark”; //www.vk.se/1422559/avspark-thoren-satter-press-pa-ghanbari

HÄR ÄR TEAM THORENGRUPPENS STARTELVA I MORGON:
Målvakt: Ahmed Al Fadli.
Backlinjen: Jonathan Jonsson, Janne Jonsson, Björn Söderström, Robin Åberg.
Mittfält: Jonas Karlsson, Robin Nilsson, Jonas Nilsson, Martin Bjuggstam.
Anfall: Robin Arestav, Timothy McNeil.
Ersättare: Marek Strzelczyk, Magnus Dahlin, Terje Weijl, Patrik Forsgren, Ludvig Brännström, Said Karmouzi och Marc Saliba.