Det blev tillslut 4-4 mot Infjärdens SK i serieavslutningen för TTG, effter 2-0-ledning i paus så kunde gästerna komma tillbaka i den andra. -Det hade kunnat gå hur som helst idag, konstaterade TTG-tränare Tobias Moberg direkt efter matchen.

Det började bra och ledning i halvtid med 2-0, efter mål ifrån Frida Jonsson och Cornelia Wiklund. Men i den andra så skulle inte bara hemmalaget måldrottning markera sig i målprotokollet, det skulle även gästernas Cajsa Hedlund. Efter en tidig reducering för gästerna så kunde Karolina Rinnau Widding göra 3-1.

Målen rasade än

Fem av matchen åtta mål skulle falla under den inledande kvarten av den andra. Sedan så var det dags för Cajsa Hedlund göra sitt första av två för dagen(mål 25 och 26) och 3-2. Efter reducering så kom mål nummer 32 för spelåret för skyttedrottningen Moa Sjöström. Men glädjen blev kortvarig, för omgående så skulle gästerna svara. Ett vackert frisparksmål signerat Rebecka Öman och vi hade 4-3 och nerv i matchen. Ett sista mål skulle också falla med sex minuter kvar, och återigen så var det Cajsa Hedlund så kunde sätta slutresultatet 4-4.

TTG-målskyttar: Frida Jonsson, Cornelia Wiklund, Karolina Rinnau Widding & Moa Sjöström.

Matchfakta