Team ThorenGruppens fotbollsherrar har öppnat division II-spelet brutalt.
Anfallaren Timothy McNeil har njutit av varje sekund.
Framgångsreceptet har bestått av tre ingredienser; hårt jobb, lagmoral och vinnarmentalitet.
– Vi hade det trassligt på försäsongen, men har överraskad både andra och inte minst oss själv, konstaterar TTG-anfallaren.

Inför morgondagens tidiga seriefinal mot topptippade Selånger kommer ThorenGruppen till spel med en vacker segerrad; 3-0, 2-0, 2-0 och 4-1.
Av elva producerade mål framåt så här långt har ”Timmy” snittat ett mål per match och följaktligen noterats för fyra fullträffar.
– Det är min uppgift som forward och kan jag hjälpa laget framåt så spelar det ingen roll hur många det blir i slutändan. Huvudsaken är att laget vinner, säger McNeil och nämner just ”laget före jaget” som den kanske största orsaken till den maximala poängutdelningen så här långt.
– Vi fick ihop laget extremt tidigt och jag tror många fick en rejäl motivationskick när ThorenGruppen gick in den här fotbollssatsningen. Jag tror omedvetet attt det är många som tagit eget ansvar och höjt sig flera klasser. Sedan har vi också en grupp där många av våra spelare varit med på en högre nivå och vet vad som krävs. Konkurrensen är stenhård och levererar du inte, ja, då hamnar du utanför startelvan.
Fyra raka segrar är ju en start som heter duga?
– Ja, även om man hade hoppats var det ingenting jag räknat med eller tagit för givet. Men vi fick ihop det bättre än vad man hade kunnat räkna med under försäsongen och jag tycker vi uppträtt och spelat genomstabilt.
Seriestarten har förstås skapat rubriker, hur hanterar ni det?
– Det är enbart roligt och vi svävar inte iväg. Det är många som kommit fram och gratulerat och lyckönskat oss och tycker det är kul att vi utmanar Umeå FC här i stan. Men det gäller enbart att vara ödmjuk och jobba hårt och där tror jag återigen att det är bra att flera av våra spelare varit med på en högre nivå, både division I och Superettan.
ThorenGruppen kommer till i morgondagens match med i stort sett samma trupp som senast, dock finns det lite småskavanker här och där i truppen.
– Vi avvaktar innan vi tar ut startelvan, jag måste få klart vilka som definitivt kan eller inte kan spela mot Selånger, säger tränaren André Ghanbari.

Så här spelar Team ThorenGruppen i morgon:
Målvakt: Ahmed Al Fadli.
Backlinjen: Seif Kadhim, Jonathan Jonsson, Janne Jonsson, Terje Weijl.
Mittfält: Robin Åberg, Robin Nilsson, Ludvig Brännström.
Anfall: Robin Arestav, Timothy McNeil och Kim Lundmark.
Ersättare: Marek Ztrzelczyk (mv), Magnus Dahlin, Hampus Wallgren, Patrik Forsgren, Jonas Karlsson, Martin Bjuggstam, Marc Saliba, Daniel Larsson.