_M4Q6464

TTG-tränaren André Ghanbari är förberedd på kamp i sista avgörande omgången mot Valbo FF på lördagseftermiddagen. Foto: ROBERT EKBLOM

En match återstår och nu ska allting avgöras.
En division I-plats står på spel för Team ThorenGruppen.
– Det är kamp som gäller, skönspelet lägger vi åt sidan i morgon, säger TTG-tränaren André Ghanbari inför lördagens bortamöte mot Valbo FF.

Det går inte att skriva runt ämnet för vad som gäller i morgon. Minst oavgjord räcker för att kvittera ut seriesegern på Åbyvallen i Valbo.
Det är enkelt på papperet, i verkligheten finns det massor av saker som spelar in.
Men i slutändan är det upplevelsen och känslan av att ”äga” förstaplatsen som TTG tar med sig när de sätter sig på bussen till Gävle-trakten.
– Jag räknar med att det blir mer en kamp än en fotbollsmatch. Planen är mindre och i dåligt skick så vi förväntar oss inget skönspel. Samtidigt är vi inte intresserade av något skönspel utan snarare tre poäng, konstaterar Ghanbari krasst.
ThorenGruppen har under säsongen radat upp 13 ”nollor” ocn endast släppt in 15 mål bakåt på 25 framträdanden. Det är tung statistik att luta sig emot för truppen.
– Vi har visat under säsongen att vi tar poäng på olika sätt. Att kämpa och arbeta in poäng behärskar vi nog bäst av alla lag i serien. Det känns spännande och jag tror många visualiserar ett firande efter slutsignalen, det är i våra händer och vi tänker ta vara på den möjligheten.
Matchen följer du direkt på www.vk.se eller på www.folkbladet.nu Sändningen startar, kl.14.55

Så här spelar Team ThorenGruppen FF i morgon:
Målvakt: Ahmed Al-Fadli.
Backlinjen: Markus Forsmark, Hampus Wallgren, Janne Jonsson, Jonathan Jonsson.
Mittfält: Terje Weijl, Robin Åberg, Jonas Nilsson.
Anfall: Kim Lundmark, Daniel Larsson, Said Karmouzi.
Ersättare: Marek Strzelczyk (mv), Magnus Dahlin, Seif Kadhim, Edwin Ekholm, Ludvig Brännström, Robin Arestav, Adbi Hussain.