Även om det alltjämt är kallt och regnigt så räknar vi med att solen snart gör entré och vad passar då bättre än att spela golf tillsammans under avkopplande nätverksträff på Norrmjöle Golfklubb torsdagen 11 juni.

Vi vill välkomna både vana och ovana golfare bland våra samarbetspartner till denna träff där vi bland annat kommer att spela Scramble.
Nybörjare kommer självklart få en enklare introduktion på plats.
Deltagande företag får mer än gärna bidra med priser till vårt prisbord så alla får mer att kämpa om. Vi hoppas att så många av er som möjligt kan delta, oavsett om man är en inbiten golfare eller aldrig hållit i en golfklubba förut!
Schema för dagen:
12.00-12.45 Introduktion på ranchen för nybörjare samt de som behöver ”avrostas”, övriga deltagare får också gärna närvara men kan även komma senare när genomgången startar.
12.45-12.55 Genomgång av tävlingsregler i Scramble samt lottning av lag. Alla, från inbitna golfare till nybörjare, är med och spelar utifrån sina förutsättningar.
13.00 Utslag från Norrmjöle golfbana
Ca 17.30 Middag samt prisutdelning på restaurang Norrmjöle Golfklubb där ni får möjlighet att höra senaste nytt inom Team ThorenGruppens spännande fotbollssatsning
O.s.a till kansli@thorengruppen.se senast måndag 1 juni. Vi behöver veta följande; handicap, golf-id eller om du deltar för första gången samt om du kommer kl. 12.00 för introduktion eller direkt till genomgången kl. 12.45. Har ni speciella önskemål gällande maten skriver ni det i mailet.
Vi bjuder varje företag på 2 stycken platser till denna nätverksträff, blir ni fler eller vill bjuda med er någon så betalar ni endast självkostnadspris på 500:- per ytterligare deltagare.
Klicka in på //www.norrmjole-golf.se/ för info samt vägbeskrivning

Mvh

Tomas Hugosson-Wallgren, kanslichef
Team ThorenGruppen SK/FF
Mobil: 073-800 56 94