Team ThorenGruppen har inför den kommande säsongen glädjen att få presentera åtta nya spelare.
Här kommer en presentation av nyförvärven:

Niklas Ivarsson (målvakt):
Hämtad från lokalrivalen IBK Dalen. Niklas Ivarsson – i grunden från Östersund och – är en reflexsnabb och positionssäker målvakt som är seriös i alla lägen.

Johan Alm (back):
Vårt senaste nyförvärv från IBK Dalen. Presentation av honom kommer med en enskild artikel.

Andreas Holmgren (back):
Ifrån Umeå City har denna lovande och hårdföre back hämtats. Holmgren kommer framförallt att bidra med ett säkert passningsspel och tuffa närkamper.

Peter Reinholdt (forward): 
Är redan presenterad. Se följande artikel:

//www.teamthorengruppen.se/innebandy/team-thorengruppen-fortsatter-att-skorda-framgangar-pa-silly-season/

Mattias Hedlund (center): 
Är också han presenterad redan. Se följande artikel:

//www.teamthorengruppen.se/innebandy/mattias-hedda-hedlund-forstarker-thorengruppen/

Peter Larsson (forward): 
Ett rivjärn från Umeå City som alltid ger 100 %. Svårstoppad när han får upp farten och ett ständigt orosmoln för motståndarnas försvar.

Peder Viklund (center): 
Har likt Peter Larsson ett stort antal säsonger bakom sig i Umeå Citys A-lag. Peder är en pudelklok center som gör stor nytta för laget.

Johan Nilsson (forward): 
En hårdskjutande och hårt arbetande forward som är hämtad från Umeå City. ”Säl” – som han kallas – är ett ständigt hot med sitt vassa skott.

Fullständig presentation av spelartruppen för den kommande säsongen kommer.

***

Även på ledarsidan kan vi meddela lite nyheter.
Lagledaren Karina Lundquist har efter många år klivit av rollen som lagledare. Hon kommer dock att alltjämt vara speaker på våra matcher. Vi tackar Karina för den näst intill oändliga service hon erbjudit spelarna under sin tid i föreningen.

Janne Lundquist meddelade inför sommaren att han kliver av som sportchef. Nu är dock Janne tillbaka och han kommer att jobba parallellt med sportchefen Peter Sjöström. Vi hälsar Janne varmt välkommen tillbaka till klubben!

Patrick ”Dockan” Bäcklund är ny som materialförvaltare i Thoren. Han har en stor erfarenhet av detta arbete och har bland annat IBK Dalen, Umeå City och Umeå IK på sitt CV. Han kommer att jobba tillsammans med Peder Gustafsson. Vi hälsar ”Dockan” varmt välkommen till klubben!