Mållöst senast och första poängtappet på åtta matcher för Team ThorenGruppen fotbollsherrar.
Då kommer TTG fulladdad med energi till lördagens bortamöte mot Bodens BK.
En rak träningsvecka utan matchavbrott har gjort susen för André Ghanbaris manskap.
– Vi har mycket att spela för och kommer bli väldigt jobbiga att möta, säger han.

Ett tufft spelschema där ordinarie division II-spelet varvats med Svenska cupen-mötet mot Gefle plus DM-spel har slitet på truppen och kanske den fysiska och mentala aspekten ”betalade” av sig åt fel håll i förra hemmamötet mot Härnösand.
TTG kom inte upp i dne nivå man ville, men en veckas rak träning har skapat energi och tryck i gruppen igen, exakt det laget visat upp under ett par månader med åtta raka ”nollor” på de nio senaste matcherna. Det ramstarka försvarsspelet kryddat med en het Ahmed Al-Fadli i kassen har förstås legat bakom den fin-fina segerraden.
I morgon väntar alltid hårdsatsande Bodens BK. Hemmamötet 23 maj slutade med en 3-1-seger sedan anfallaren Timothy McNeil i BBK-anstormningen kontrade in matchavgörandet.
André Ghanbari vet att Boden Arena bjuder på ett tufft klimat och att klassiska egenskaper som hjärta, karaktär och attityd blir nycklarna för att försöka säkra tre poäng. I truppen – som fortsätter visa vilken bredd det finns – debuterar nu Edwin Ekholm i startelvan från start.
– De som kan division II-fotbollen vet att Boden borta är en av säsongens svåraste matcher. Vi kommer från en väldigt tuff period med många matcher och kort återhämtning emellan. Den här veckan blev vi äntligen inte störda av någon veckomatch och har därför kunnat förbereda oss väl inför lördagsmatchen, säger Ghanbari.
Matchen spelas i morgon lördag, kl.16.00 på Boden Arena och går att följa via vår webbsändning på; Se matchen här>>

Så här spelar Team ThorenGruppen FF.
Målvakt: Ahmed Al-Fadli.
Backlinjen: Robin Åberg, Hampus Wallgren, Janne Jonsson, Terje Weijl.
Mittfält: Markus Forsmark, Edwin Ekholm, Ludvig Brännström.
Anfall: Said Karmouzi, Timothy McNeil, Daniel Larsson.
Ersättare: Jonathan Renman (mv), Jonathan Jonsson, Magnus Dahlin, Abdi Hussain, Kim Lundmark, Robin Arestav.