Företaget är etablerat längs hela Norrlandskusten. Nu kliver Rentav Städ & Miljövård in som sponsor till Team Thorengruppen SK.
– Det är alltid kul att stötta idrotten, säger Roger Tjärnlund, regionansvarig säljare i Umeå, Örnsköldsvik och Skellefteå.

Rentav Städ & Miljövård grundades 1987 och har sedan dess varit en pålitlig helhetsleverantör inom lokalvård, arbetsplatsservice och hushållsnära tjänster. I dag har företaget drygt 100 medarbetare och finns representerade på sju lokalkontor i Norrbotten, Västerbotten, Jämtland och Västernorrland. Rentav Städ & Miljövård omsätter ungefär 48 miljoner kronor och visionen är att på sikt täcka hela Norrland, från Dalälven och norrut.
– Vi är runt 30 anställda här i Umeå och vi har kontoret på Formvägen 16 på Ersboda. Här i Umeå är vi ganska stora på byggsidan och byggstäd. Det är ungefär 50-50 med det och kontorsstäd medan det på övriga orter är mer kontorsstädning, säger Roger Tjärnlund .
Hur ser framtiden ut för företaget?
– Det ser bra ut. Vi får ständigt nya kunder och har en ganska bra tillväxt.
Vad kännetecknar ert företag?
– Vi satsar mycket på kvalitet och att ha en nära kundkontakt. Vi försöker lösa problemen snabbt om det är nåt.
Nu kliver Rentav Städ & Miljövård in som sponsor till Team Thorengruppen SK.
– Det är alltid kul att följa idrotten, som nu när ni vann SM-guld. Det är alltid kul att stötta idrotten och vi har en hel del som är idrottsintresserade på företaget. Team Thorengruppen har en bra verksamhet med både dam- och herrlag och det känns spännande med den nya hallen som kommer bli ett lyft för hela idrotts-Umeå, säger Roger Tjärnlund.