Skellefteå FF-mittfältaren Robin Nilsson, 21, är nästa spelare att skriva på för Team ThorenGruppen Fotboll.
Därmed är hela sex nya spelare klara för säsongen 2015.
– Jag fastnade direkt för André Ghanbari som tränare och den här satsningen känns extremt intressant, konstaterar Nilsson.

Robertsfors-produkten debuterade i moderklubben RIK under Samir Kanlics ledning 2009 och spelade fem säsonger för brukslaget innan han i fjol lockades till division I-spel med Skellefteå FF.
– Det blev ett tufft år där vi till sist åkte ur och det var förstås tungt, säger Nilsson som noterades för tio matcher från start innan han hämmades av en efterhängsen ljumskskada.
TTG-satsningen i division II fick honom att flytta till Umeå.
– Jag tycker André Ghanbari som tränare känns sjukt intressant och han var på mig redan ifjol innan jag gick till Skellefteå. Det ska bli enormt spännande, säger Nilsson som debuterar redan i helgens Ersboda-cup på Nolia.
Sportchefen och tränaren André Ghanbari är nöjd med rekryteringen.
– Jag ville ha honom redan i fjol och intresset var ömsesidigt, men då lockade division I-spel med Skellefteå honom mer än oss. Därför är jag glad att han nu valt att komma hit. Robin är spelfördelande och skickligt central mittfältare som vi hoppas mycket på och han kommer passa bra in i vårt lag.
TTG-truppen har nu de senaste dagarna gjort klart med Mariehems ”femling”; Ahmed Al Fadli, Robin Åberg, Magnus Dahlin, Robin Arestav och Kim Lundmark.