Hittills är Team TG obesegrat på bortaplan. 
Nu väntar en ny, tuff uppgift mot Carlstad United. 
– Carlstad är ett lag vi vill ha bakom oss i tabellen, så vi åker ner för att hämta alla tre poäng, försäkrar Marc Saliba. 

Team TG har haft en härlig träningsvecka där de har kunnat rida på vågen efter första hemmasegern mot Piteå.

– Känslan är alltid bra efter vinst. Vi har haft en intensiv och bra vecka där vi har lämnat bakom oss matchen mot Piteå och riktat fokus mot Carlstad. Vi har slipat en hel del på offensiva detaljer, säger Saliba.

Det finns inga lätta matcher i den här serien, vilket Team TG är fullt medvetna om som nykomlingar. Tabellen visar även hur sanslöst jämnt det är mellan lagen i serien.

– Vi har inte förlorat någon bortamatch än, och det är såklart en styrka. Men Carlstad är ett starkt hemmalag på sin gräsmatta, det är vi medvetna om. Men vi är alla överens om att det är ett lag vi vill ha bakom oss i tabellen, så därför siktar vi såklart på alla tre poängen, säger Saliba.

För egen del har han fått sparsamt med speltid så här långt men han håller ändå humöret uppe.

– Tekniskt, taktiskt och fysiskt har jag känt framsteg under en period nu. Självklart strävar jag efter mer speltid, men samtidigt finns det bara plats för elva spelare och de som fått chansen gör det väldigt bra. Men vi är en stor familj i laget, alla har sin roll och känner sig delaktiga, säger han och fortsätter:

– Vi får inte glömma att kollektivet är vår största styrka och då räknas inte elva utan 23 spelare, fastslår han.

Som vanligt kan ni se matchen på ettanplay.se med start 16.00 imorgon.