Det såg länge ut som att hemmalaget skulle dra det längsta ståret på Själevads IP. Men tre mål sist 20 minuter gav tre viktiga poäng för TTG-damerna.
En första halvlek där hemmalaget Själevads IK var det bättre laget och där TTG-damerna inte alls fick spelet att flyta. Ett mål skulle Själevad också göra innan paus, 1-0 målet inprickat av Natalie Persson. I slutminuterna av halvleken tog tränaren Therese Kapstad saken i egna händer och bytte in sig själv. Det skulle dock dröja till matchminut 70 innan kvitteringen skulle falla. På rätt ställe i straffområdet är Parva Zarassi och 1-1 på tavlan. Och bara minuterna senare är vändningen ett faktum när ”måltjuven” Mikaela Sjödin kan fullborda vändningen blott 6 minuter senare. Efter 2-1-målet så bevakar Team Thorengruppen händelserna ute på plan och på stopptid så får en tapper Annelie Sjöroos i Själevad-målet se sig passerad en tredje gång. Målet till 3-1 görs av Emelie Strand. – Vi gör en dålig första 45 men lyckas kriga oss tillbaka och ta tre viktiga poäng, sammanfattar Therese Kapstad.
Matchfakta; Själevad-Team ThorenGruppen 1-3 (1-0)
Målen: 1-0 (26) Natalie Persson, 1-1 (70) Parva Zarassi, 1-2 (76) Mikaela Sjödin, 1-3 90 Emelie Strand.
Varningar, Själevad: -. TTG: -.
Domare: Mikael Karlström.