Sjunde raka nollan och sjunde raka segern.
Team ThorenGruppens fotbollsherrar har onekligen stängt igen ”butiken”.
– Vi är inne i flytet och självförtroendet är på topp, konstaterade TTG-tränaren André Ghanbari.

2-0-segern mot IFK Östersund i helgen var spelmässigt ingen höjdare i inledningen där TTG var lite svajiga mot ett hysteriskt pressande hemmalag.
–  De lyckades störa oss bra i första halvlek och vi var inte riktigt med. I första halvlek skapades det inte så mycket, det var mycket krig på mitten, sa Ghanbari.
Efterhand redde dock ThorenGruppen ut trådarna och började hitta rätt i spelet och i 62:a minuten prickade Robin Åberg in 1-0-bollen. Men fem minuter kvar gjorde Sief Kadhim 2-0-avgörandet.
– Ett viktigt mål som skapade trygghet och löste upp matchbilden, menade Ghanbari som sedan återigen fick se sitt TTG uppträda ramstarkt i defensiven och laget har nu radat upp fantastiska 21-0 (!) i målskillnad i tvåan och kan nu i helgen se fram emot en ren seriefinal mot Hudiksvall.
En match som är oerhört viktigt och backar vi tillbaka sju matcher i serien låg TTG sju poäng bakom Hudiksvall. Nu leder TTG med en poäng med sju matcher kvar att spela i norrtvåan.
Seger på lördag och ThorenGruppen har kopplat ett rejält grepp om seriesegern.
– Det är en match som alla andra, vi svävar inte iväg utan fortsätter fokusera på det vi vill utveckla och uppnå, menar Ghanbari.
Matchfakta; IFK Östersund-Team ThorenGruppen FF 0-2 (0-0)
Målen: 0-1 (62) Robin Åberg, 0-2 (85) Seif Kadhim.
Varningar, IFK Östersund: Anders Eriksson, Johan Pihlström, Niklas Andersson. TTG: Seif Kadhim, Timothy McNeil, Terje Weilj.
Domare: Martin Palm.
Publik: 120.
Så här spelade Team ThorenGruppen FF.
Målvakt: Ahmed Al-Fadli.
Backlinjen: Seif Kadhim (ut 89), Jonathan Jonsson, Janne Jonsson, Terje Weilj.
Mittfält: Jonas Nilsson, Robin Åberg, Ludvig Brännström.
Anfall: Said Karmouzi, Timothy McNeil, Kim Lundmark (ut 65).
Ersättare: Jonathan Renman, Hampus Wallgren, Markus Forsmark (in 89), Edwin Ekholm, Robin Arestav (in 65), Martin Bjuggstam, Daniel Larsson.