Hela Umeås lag.
Team ThorenGruppens fotbollsherrar står inför sina största utmaning i klubbens korta historia när de dukar upp till fotbollsfest mot allsvenska Gefle IF i morgon.
– Redan nu har vi gjort en fantastisk resa med det här laget och nu hoppas vi att hela fotbolls-Umeå sluter upp och stöttar oss, säger vänsterbacken Seif Kadhim.

Team ThorenGruppen är onekligen hela Umeås lag och tränaren André Ghanbari har lyckats bygga ihop en trupp där inte mindre än 20 (!) av truppens 23 spelare kommer från stan.
– Det här laget är ett bevis på att det finns duktiga fotbollsspelare i Umeå. Våra motståndare i serien är inte i närheten av att ha lika många hemvävda spelare som vi. Jag såg ett värde i att få ihop majoriteten av truppen redan i december och ge grabbarna tid att komma ihop och bli ett lag. Den goda sammanhållningen och stämningen utanför plan är en anledning till varför spelarna presterar på plan. Då jag hade en klar idé om hur vi skulle spela så kändes det perfekt att plocka in de spelare som hade de egenskaper som passade den idén. Jag vill passa på att tacka stans föreningar som gjorde det möjligt, säger Ghanbari inför cupmötet.
En titt på spelartruppen visar att inte mindre än 12 olika Umeå- eller närliggande föreningar finns representerade som moderklubb där GUIF (Gimonäs UIF) toppar listan med fyra spelare.
Seif Kadhim har själv Ersboda SK som moderklubb och Umeå-profilen är oerhört viktigt enligt honom.
– Vi har samlat en massa hungriga killar i laget, gett de chansen att utvecklas tillsammans och det känns fantastiskt att vi redan nu har nått så här långt. Jag tycker André Ghanbari utvecklas och lyft fram våra spelare på ett enaståendesätt. Han har haft en tydlig spelidé från början och kunnat spela med i stort sett vilken startelva som helst. Att vi dessutom är många från Umeå gör samhörigheten extra stark och vi har stort förtroende för varandra, säger Kadhim som i morgon tillsammans med sina lagkompisar ställs mot högoktanigt motstånd i form av allsvenska Gefle IF.
Det skiljer lite drygt 29 miljoner kronor mellan klubbarna i omsättning. Det är david mot goliat i alla bemärkelser.
En match med stort M för Team ThorenGruppen som dessutom kommer till matchen med att stort självförtroende efter sex raka segrar och mäktiga 19-0 (!) i målskillnad i norrtvåan vilket fört fram laget till serieledning.
– Vi öppnade serien lite för bra, blev bekväma och lite tagna på sängen när vi förlorade ett par matcher. Där och då insåg vi att det krävs både plan A och B och kanske även C för att vinna matcherna, konstaterar Kadhim som förklaring till TTG:s framgångar.
Här nedan är Thoren-truppens moderklubbar.
Hörnefors IF: Martin Bjuggstam och Jonathan Renman. Ersmarks IK: Daniel Larsson. Obbola IK: Robin Åberg. Mariehems SK: Marek Strzelczyk och Robin Arestav. IFK Umeå: Edwin Ekholm. Tegs SK: Jonathan Jonsson och Hampus Wallgren. IFK Holmsund: Timothy McNeil och Jonas Nilsson. Ersboda SK: Marc Saliba och Seif Kadhim. Gimonäs UIF: Said Karmouzi, Kim Lundmark, Abdi Hussain och Magnus Dahlin. Täfteå IK: Markus Forsmark. Sandviks IK: Ludvig Brännström. Robertsfors IK: Robin Nilsson.
Fotnot: Ahmed Al-Fadli, Terje Weijl och Janne Jonsson är lagets tre spelare med moderklubbar utanför länet.
Matchen webbsänds via Se matchen här>> och ThorenGruppen AB bjuder alla Umeåbor på fri entré. Matchstart, kl.19.00 på Umeå Energi Arena (f.d Gammliavallen)

Så här spelar Team ThorenGruppen FF i morgon.
Målvakt: Ahmed Al-Fadli.
Backlinjen: Seif Kadhim, Hampus Wallgren, Janne Jonsson, Jonathan Jonsson.
Mittfält: Markus Forsmark, Jonas Nilsson, Robin Åberg.
Anfall: Said Karmouzi, Timothy McNeil, Daniel Larsson.
Ersättare: Jonathan Renman (mv), Terje Weilj, Edwin Ekholm, Ludvig Brännström, Kim Lundmark, Robin Arestav.