Team ThorenGruppen fortsätter övertyga.
I  lördags kom sjunde segern på åtta försök när Boden 3-1-besegrades på Gammliavallen.
TTG befäster därmed serieledningen i division II norra.
– Vi är stabila som lag och har en bred och bra trupp, konstaterade anfallaren Timothy McNeil som stängde matchen med sitt 3-1-mål på övertid.

ThorenGruppen öppning på division II-spelet lämnar inte många frågetecken efter sig, utan har varit rakt igenom ett gigantiskt utropstecken. Mot Boden visade TTG återigen en oerhört effektivitet och redan i den 14:e minuten lyckades  Marc Saliba på Seif Kadhims högerinlägg knoppa in ledningsbollen efter att BBK-keepern Erik Torstensson inte lyckas greppa bollen riktigt.
2-0-målet – psykologiskt viktigt – strax innan pausvilan signerat Robin Åberg och med Kim Lundmark sist på bollen var oerhört vackert. Åbergs spelade bollen snett inåt bakåt och Lundmark kunde i öppen kasse bara vänstervalla in bollen med bredsidan.
Så långt och en bit in i andra halvleken följde TTG sin matchplanen där de lugnt och metodiskt spelade sig ur BBK-pressen.
– Vi var stabila, men tröttnade sista 20 tycker jag och Boden fick momentum och energi med litre för mycket bollinnehav, sa André Ghanbari som ändå inte behövde stå speciellt darrig på sidan om.
– Vi släpper till väldigt lite i försvarsspelet och har gjort det under hela säsongen och det är definitivt en av våra styrkor.
Boden fick till sist hål på Ahmed Al-Fadli i hemmakassen när Oscar Stejernquist pillrade in reduceringsbollen med minuten kvar att spela.
Men TTG har en spjutspets värd nämnet i form av Timothy McNeil som i BBK:s kvitteringsjakt fick hela planhalvan för sig själv efter Martin Bjuggstams framspelning och det förvaltade han med ackuratess när han stängde igen butiken med sitt 3-1-mål och sköt sitt manskap upp i serietopp efter åtta spelade omgångar.
Det var McNeils sjätte för säsongen. Själv applåderade han laget före jaget.
– Vi tömmert oss varje match och springer 90 minuter för varandra och vi har också alltid fräschsa spelare på bänken som kommer in och bidrar.
Matchfakta; Team ThorenGruppen FF-Bodens BK FFG 3-1 (2-0)
Målen: 1-0 (14) Marc Saliba, 2-0 (44) Kim Lundmark, 2-1 (89) Oscar Stjernquist, 3-1 (90) Timothy McNeil.
Varningar, TTG: Timothy McNeil. Boden: -.
Domare: Peter Marksén.
Publik: 227.

Så här spelade Team Thorengruppen FF;
Målvakt: Ahmed Al-Fadli.
Backlinjen: Seif Kadhim (ut 84), Jonathan Jonsson, Magnus Dahlin, Björn Söderström,
Mittfält: Robin Åberg, Ludvig Brännström (ut 61), Jonas Nilsson.
Anfall: Marc Saliba, Timothy McNeil, Kim Lundmark (ut 65).
Ersättare: Marek Strzelczyk (mv), Patrik Forsgren (in 84), Jonas Karlsson (in 61), Adbi Hussain, Robin Arestav, Daniel Larsson, Martin Bjuggstam (in 65).