Team ThorenGruppen jagar seriesegern i norrtvåan.
Nu förstärker man truppen med 21-årige Edwin Ekholm från Karlbergs BK.
– Jag är skitladdad och har hört och läst massor av spännande saker om klubben, säger han.

Edwin Ekholm, född 1994, har IFK Umeå som moderklubb och kom tidigt fram under epitetet supertalang vilket tidigt förde honom till Brommapojkarna redan som 15-åring. Under fyra säsonger spelade han i BP med bland annat U 21-EM-guldmedaljören Simon Tibbling, men även med AIK:s Edward Owusu och FC Köpenhamns och Ludwig Augustinsson.
– Det var en ruggigt bra resa och jag fick spela med massor av grymma spelare, berättar Ekholm som 2013 återvände en kort sejour med spel i IFK Umeå och Mariehems SK innan han skrev på för Stockholms-klubben Karlbergs BK där han spelat sedan dess.
Strax innan transferfönstret stängdes för den här hösten bestämde sig Ekholm för spel med Team ThorenGruppen FF.
Ett klubbyte han ser fram emot.
– Det ska bli grymt spännande och jag känner mig extremt laddad. Dessutom känns det rätt nu när jag bestämt mig för att studera i Umeå, konstaterar Ekholm som därmed också tillsammans med Täfteå-backen Markus Forsmark förstärkt TTG under hösten.
Tränaren och sportchefen André Ghanbari har därmed ömsat skinn inför höstspelet där han tappat tre spelare i form av Patrik Forsgren, Jonas Karlsson och Björn Söderström.
– Den här övergången blev i precis rätt läge och Edwin är en spelare som har massor av bra egenskaper, både på och utanför planen, säger Ghanbari om sitt senaste tillskott.