I en halvlek fick Team ThorenGruppen FF stå i rampljuset i Svenska Cupen.
Men till sist blev allsvenska Gefle IF för tungt och 0-4-förlusten var odiskutabel.
– Surt att det fick ett så tidigt ledningsmål, suckade TTG-mittfältaren Robin Åberg.

ThorenGruppen fick redan i inledningen se Gefles lille innermittfältare knorra in 0-1-bollen lite snöpligt redan i den fjärde matchminuten. Det var definitivt inte den start Åberg och hans lagkamrater behövde mot ett sådant kvalificerat motstånd.
– Vi skulle självklart ha fått en annan start och fick ju ett tidigt läge, sa Åberg efter matchen och syftade på anfallaren Daniel Larssons halvchans redan efter dryga minuten.
Men TTG stod ändå upp bra i första rundan mot ett Gefle som inledningsvis inte sprudlade av energi, men som lagrade sitt kapital och i andra halvlek visade rejäl klass.
I första halvlek krigade ThorenGruppen rejält och vågade spela sitt spel hela vägen och det höll så när på att resultera i en kvittering när en av TTG:s piggaste spelare Seif Kadhim sprang igenom och så när lobbade in 1-1-kvitteringen.
I andra halvleken blev Gefle för tunga och när orken tröt för TTG blev felbesluten för många och det allsvenska motståndet kunde behagligt springa hem 4-0-segern där dock André Ghanbaris manskap sprang, krigade och jobbade tills matchen var över.
– De väger lite tyngre och det går lite fortare. Vi kommer inte till de chanser vi gör i seriespelet, men ska ändå vara stolta över vår insats och det här var ändå en stor boost för oss, sa Åberg vars TTG nu är tillbaka i ”vardagen” igen med bortamöte mot IFK Östersund på lördag och därefter väntar seriefinal mot Hudiksvall lördag 29 augusti.
Matchfakta: Team ThorenGruppen FF-Gefle IF 0-4 (0-1)
Målen: 0-1 (4) Jonas Lantto, 0-2 (68) Tshutshu Wa Tshakasua, 0-3 (72) Emil Bellander, 0-4 (83) Jacob Hjelte.
Varningar, TTG: -. Gefle: -.
Domare: Roland Adelsson, Tvärålund.
Publik: 802.
Så här spelar Team ThorenGruppen FF i morgon.
Målvakt: Ahmed Al-Fadli.
Backlinjen: Seif Kadhim, Hampus Wallgren, Janne Jonsson, Jonathan Jonsson.
Mittfält: Markus Forsmark, Jonas Nilsson (ut 68), Robin Åberg.
Anfall: Said Karmouzi (ut 78), Timothy McNeil, Daniel Larsson (ut 55).
Ersättare: Jonathan Renman (mv), Terje Weilj, Edwin Ekholm, Ludvig Brännström (in 68), Kim Lundmark (in 55), Robin Arestav (in 78).