Team ThorenGruppen FF har haft två tunga matcher poängmässigt.
Nu går tränaren André Ghanbari tillbaka till basfakta inför lördagsmötet mot Skellefteå FF.
– Vi måste prioritera att göra får saker väldigt bra och ingenting annat, konstaterar han.

TTG-herrarna rullade på nästintill ostoppbart i serieupptakten med sju segrar och en oavgjord. Nu i de två senaste matcherna har laget fått bekänna färg och ”bara” lyckas kvittera ut en poäng av sex efter 0-1-förlust mot Härnösand och 2-2-kryss mot Anundsjö.
Skellefteå FF, i fjol spelandes i division I, har spelat in en nästan en ny trupp och hittills skrapat ihop 13 poäng på tio framträdanden i norrtvåan. Skellefteå-mötet är också seriens enda länsderby och lär inte följa några givna mönster där tabellläge, tidigare form eller spelartrupp spelar in.
Dessutom har TTG ett intensivt matchande där onsdagsmatchen mot Anundsjö följs upp av Skellefteå FF och därefter väntar division I-laget IFK Luleå i Svenska cupen på onsdag.
– Det är tajt med matcher just nu och vissa lagdelar är lite utsatta för skador, men vi är väl medvetna om vad vi behöver göra för att hitta tillbaka till vår spel, säger Ghanbari som ändå i sammanhanget – sett till att division II består av 26 fighter – kan skatta sig lycklig över sin breda trupp.
Matchen i morgon spelas på klassiska Norvalla IP, kl.15.00
Så här spelar Team ThorenGruppen FF.
Målvakt: Ahmed Al-Fadli.
Backlinjen: Robin Åberg, Hampus Wallgren, Janne Jonsson, Jonathan Jonsson.
Mittfält: Patrik Forsgren, Jonas Nilsson, Jonas Karlsson.
Anfall: Kim Lundmark, Robin Arestav, Timothy McNeil.
Ersättare: Marek Strzelczyk (mv), Magnus Dahlin, Seif Kadhim, Said Karmouzi, Daniel Larsson, Marc Saliba, Martin Bjuggstam.