Team ThorenGruppens fotbollsherrar toppar Division II Norra med fyra omgångar kvar att spela.
Satsningen har så här långt blivit en oväntad succé.
I morgon väntar Skellefteå FF hemma på Umeå Energi Arena.
– Jag hade inte räknat med att det skulle se ut så här i tabellen vid den här tidpunkten, säger tränaren och sportchefen André Ghanbari.

ThorenGruppen tog över Tegs SK:s plats i division II och attraherade samtidigt stans övriga fotbollstalanger. Facit efter 22 omgångar är talande siffror.
TTG toppar serien, har vunnit 16 av 22 matcher och endast förlorat två matcher. Laget har gjort flest- och släppt in minst mål och framförallt hållit nollan hela elva gånger.
TTG gick till sommarvila hela sju (!) poäng bakom serieledande Hudiksvalls FF, men tränaren André Ghanbari var trygg och uttalade sig redan då om att serieseger var målsättningen. Men han erkänner att han inte räknat med att laget skulle vara så monumentalt höststarka som man varit. TTG har radat upp tio raka matcher med endast 0-0-mötet mot Härnösands FF som ”plumpen” i protokollet.
– Jag hade förväntat mig att vi skulle fightas i toppstriden, men att vi som nu har gått näst intill rent i långa perioder i serien är en överraskning. Men hittills har vi visat att vi är ett lag som inte är beroende av någon enskild spelare. Vi har tappat flera duktiga spelare under säsongen och varit tvungna att rotera, men ändå fått den här utväxlingen och det är en jättestyrka vi har, menar Ghanbari.
Nu toppar Umeå-skapelsen serien på 52 poäng och har allt i egna händer för att avancera till division I säsongen 2016.
Men det är ett tufft schema kvar. I morgon väntar en näst sista hemmamatchen mot länskonkurrenten Skellefteå FF.
– Det är en tuff match, de kom ju från ettan i fjol och vi spelade oavgjort i våras. Men i och med att vi fått fortsätta träna på med bra intensitet här under veckan är känslan kanonbra, säger Ghanbari inför Skellefteå-matchen.
Därefter återstår det tre matcher; Anundsjö (borta), Söderhamns FF (hemma) innan man avslutar säsongen på Åbyvallen i Valbo 10 oktober.
-Det är klart att det blir en annan anspänning vid den här tiden av serien och känslan är att varje match betyder mer än i början på serien, även om det i grund och botten är samma sak som gällde då. Men det handlar om att nollställa och utföra de moment vi bestämt oss för att göra i varje situation, såväl på träning som på match, säger han och låter bli att spekulera alltför mycket om den kommande månaden.
– Det roligaste med den här satsningen är att den tvärtemot vad många tror är byggd på att vi har en stark finansiär i ThorenGruppen bakom oss. Vi har skapat ett lag som vi byggt utan spelarlöner och skulle vi ta nästa steg så har vi musklerna och resurserna att utvecklas därifrån.

Så här spelar Team ThorenGruppen FF mot Skellefteå FF; kl.16.30 i eftermiddag
Målvakt: Ahmed Al-Fadli.
Backlinjen: Robin Åberg, Hampus Wallgren, Janne Jonsson, Terje Weijl.
Mittfält: Markus Forsmark, Ludvig Brännström, Jonas Nilsson.
Anfall: Daniel Larsson, Timothy McNeil, Kim Lundmark.
Ersättare: Marke Strzelczyk (mv), Jonathan Jonsson, Magnus Dahlin, Edwin Ekholm, Robin Arestav, Said Karmouzi, Abdi Hussain.