Samuel Axelson, eventansvarig Team Thorengruppen
Möt Team Thorengruppens nya eventansvariga Samuel Axelson. I rollen kommer Samuel bland annat arbeta med publikrekrytering och föreningens sportscamps.
Samuel Axelson anställs från och med 1 november som eventansvarig för Team Thorengruppen. I rollen kommer Samuel att arbeta med publikrekrytering och sportscamps.Genom åren har Samuel haft flera roller i föreningen

Jag började som tränare i föreningens innebandylag säsongen 2016/2017 och var kvar i den rollen över tre säsonger. Därefter har jag hjälpt till i verksamheten på idéel basis fram till januari i år då vi satte igång ett media- & kommunikationsprojekt som ledde fram till den här anställningen.

Ett genuint sportintresse

Jag har haft nöjet att följa denna förening i 7år snart på väldigt nära håll och känner att vi verkligen är påväg åt rätt håll som en förening i stort och det känns som vi hittat en roll för mig där jag är med och hjälper föreningen i rätt riktning och kan göra skillnad med mitt arbete.

Vad kommer du tillföra föreningen?

Vi har haft en väldigt framgångsrik utveckling med sociala medier och där är målet att fortsätta driva på den utvecklingen. Utöver det kommer jag lägga mycket av min tid på att utveckla föreningens engagemang mot barn och ungdomar. Jag kommer att fortsätta utveckla vår campverksamhet samt vara med och driva projekt där vi återaktiverar barn och ungdomar som blivit mer hemmasittandes under pandemin. Vi ska vara en positiv kraft framåt för Umeås fotboll.