Team ThorenGruppens fotbollsherrar har mindre än två månader kvar till seriepremiären.
Förberedelserna börjar redan i helgen med cupspel på Arcushallen i Luleå.
– Det blir ett första test att se vart vi står, säger tränaren André Ghanbari.
TTG-herrarna vann Ersboda cupen i månadsskiftet och har sedan dess tränat intensivt, men det är först i helgen som Ghanbari kan börja pussla skarpt med sina adepter.
Anledningen stavas fullstor plan och faciliteterna som Arcushallen i Luleå kan erbjuda.
Den möjligheten tänker TTG nyttja maximalt.
– Det är klart att vi kommer få anpassa oss eftersom och ligger i spelet på fullstor plan, men förhoppningsvis kan vi börja sätta grunderna och hitta bitar i vårt spel som vi kan jobba vidare på, därför blir helgens turnering ett viktigt avstamp, konstaterar Ghanbari som nu också glädjande nog får åka iväg till Luleå med en helt skadefri trupp med 21 utespelare och två målvakter.
– Det är förstås perfekt att vi har alla tillgängliga och kan matcha många spelare i helgen.
Träningsturneringen Arnes Bil cup startar redan i morgon och startfältet erbjuder 12 herrlag med bland annat division I-baserade Norrbottens-duon IFK Luleå och Piteå IF.
TTG ställs i en av de tre fyrlagsgrupperna med seriekollegan Bodens SK och division III-lagen Notvikens IK och Korpilombolo-baserade Ohtana/Aapua FF som motståndare.
Strax innan midnatt i morgon fredag inleder TTG cupspelet med match mot Notviken följt av dubbla lördagsinsatser mot Ohtana/Aapua och Bodens BK.
12 lag gör upp om titeln i Arcushallen och för semifinal på söndagen krävs minst gruppseger eller att TTG blir bästa tvåa.