Det blev ingen rolig helg för Dam respektive herrlaget, förluster med 2-1 mot Härnösands SK och 3-1 för TTG-herrarna på bortaplan mot IF Sylvia. -Vi är inne i en period där resultaten inte vill gå våran väg, det grinar oss emot, konstaterar TTG-tränaren Therese Kapstad.

TTG-damerna satte sig på bussen med slutdestination Högslättens IP och match mot Härnosands SK. Hemmalaget skulle också ha en 1-0-ledning i paus efter ett självmål. Men i inledningen på den andra så kunde Karolina Rinnau Widding sätta kvitteringen till 1-1. Ett resultat som skulle stå sig till kvarten kvar att spela. För då kom nästa kalldusch och 2-1 ifrån Olivia Strand. Ett mål som också skulle bli matchavgörande och seger för hemmalaget med uddamålet.

Matchfakta

För TTG-herrarna väntade en tuff bortamatch på östgötaporten mot nykomlingen IF Sylvia som gjort det bra såhär långt i seriespelet. Det var också hemmalaget som inledde matchen klart bäst och kontrollerade händelserna. Därför så kom målet om än lite tung precis innan halvtid, målskytt Umeåsonen Carl Björk(hans först för säsongen), kunde påpassligt hålla sig framme och stöta in 1-0.

I den andra så kan Theodore Rask med pannan sätt 2-0 efter en frispark efter timmen spelad. Och av bara farten så kunde sedan Kristoffer Khazeni springa igenom och placera in 3-0 för sitt Sylvia. TTG-herrarna skulle dock inte gå mållösa för tredje matchen på rad. I slutminuterna så kunde Erik Granat sätta sitt sjunde för året från straffpunkten, och spika slutresultatet till 3-1.